P13 Unitedille hopeaa Eerikkilästä
Salibandy Team -97 ryJulkaistu: 22.11.2023 16.07

P13 Unitedille hopeaa Eerikkilästä


United pelasi itsensä upeasti hopealle salibandyliiton ja Eerikkilän urheiluopiston ensimmäisessä järjestetyssä ylialueellisessa P2011 2-päiväisessä turnauksessa. Loppuottelussa jouduimme taipumaan eliittisarjoista tutulle ja kivikovalle Oilers NG Blackille 7-3.

Turnauksessa oli mukana 11 joukkuetta ympäri Suomen ja mm. isot suurseurat Tampereen Classic, EräViikingit ja Oilers. Sekä mm. pohjoisemmasta KeLy, Mestareiden Cup 2023 voittaja Merikoski SBT sekä SB Vaasa.

Turnauksen pelillinen anti oli rutinoituneen joukkueen osalta tasaisen varmaa ja alkusarjassa lohkovoitto irtosi kahdella voitolla Oilersista 8-1 ja SalPasta 13-1.

Puolivälierän ”kuoleman pelissä” myöhään lauantaina iltana vastaan asettui ErVi Musta joka kaatui värikkäiden vaiheiden jälkeen tiukasti 7-5. Pelissä päästiin vahvan alun ansiosta alle kymppiin 4-0 johtoon ja siitä eteenpäin oma peli hetkittäin sekosi kun kaveri painoi vahvasti takaa-ajovaihteen silmään ja rynnisti päälle.

Sunnuntaina jatkettiin välierään revanssimielellä kun saimme vastaan Merikoski SBT:n, joka voitti elokuussa Turun Mestareiden Cup turnauksen, jossa mekin hävisimme heille tiukan matsin. Tähänkin peliin hyvän valmistautumisen kautta erittäin vahva alku ja 5 minuutissa 3-0 johto, jonka jälkeen peliä pelattiin tasaisissa merkeissä vaarallisen ja nopean vastustajan aiheuttaessa hankalia tilanteita. Kokemuksella ja taistelulla johto onnistuttiin pitämään loppuun asti, viimeinen maali tyhjiin ja 5-3 voitolla finaaliin.

Finaalissa kohdattiin siis tuttuakin tutumpi Oilers NG Black, joka vaihtoi käytännössä lähes koko joukkueen alkulohkon pelistä finaaliin ja tulivat ykköspelureilla hakemaan onnistumista. Tiukkaa vääntöä ja viimeisille minuuteille mentiin 5-3 tilanteessa ja lopussa kavennusta haettiin riskillä ja muutama maali sen seurauksena vastustajalle.

Valmennustiimin kommentit viikonlopusta:

”Huippumukava viikonloppu niin kentällä ja erityisesti sen ulkopuolella. Pojat viihtyi jälleen hyvin yhdessä ja fiilis oli korkealla lauantaina ensihetkistä pitkälle sunnuntaita. Pelilliset tavoitteet täyttyi kun saatiin pelata maksimimäärä pelejä ja sunnuntaina mitaleista. Upea suoritus joukkueelta!”

Ottelut ja tilastot, https://tulospalvelu.salibandy.fi/category/1578!sb2023/tables

Turnauksen sijoitukset (pudotuspeleihin päässeiden osalta 1-8 )

1. Oilers NG Black
2. SCH/SB-97 UNITED 💪
3. Merikoski SBT
4. KeLy
5 .SB Vaasa Musta
6. Classic
7. SB Vantaa
8. EräViikingit Musta
9. GrIFK
10. SB Vaasa Oranssi
11. Salba